Private karaoke room 30m2

Het is er donker, je voelt je er een ster in en je kunt er de longen uit je lijf zingen. Weet jij al wat het is? Juist, de eerste prive karaoke in Ekeren en omstreken! Ken je ons al? Zing mee in onze private karaoke room van 30m2 met onze ellenlange speellijsten waar u keuze hebt uit meer dan 30 000 liedjes en laat je vrienden zien wat voor verborgen talenten je nog meer hebt! Voor de vals-zangers en zangeressen onder ons is er ook ruimte! Onder het genot van een heerlijk drankje kun je achterover zitten en urenlang naar hartelust zingen. Of dans je liever op de liedjes die je vrienden zingen? Het kan allemaal hier! Reserveer je tafel snel telefonisch en betover ons met je komst!

Meer info vind u op de website: https://flash-smash.be/karaoke/

Arrangementen

We hebben ook leuke verjaardagsarrangementen:

Verjaardagsarrangementen in combinatie met bowling en minigolf is uiteraard ook mogelijk. Wil jij, tijdens je kinderfeestje, lekker met je vriendjes de sterren van de hemel zingen? Of wil je eerst liever lekker bowlen of minigolfen? Het kan allemaal bij ons, je zult je niet vervelen! Boek hier je reservatie. Let wel: voor de privé karaoke-bar worden enkel boekingen geaccepteerd voor groepen vanaf twee personen tot maximaal acht personen.

INFO ARRANGEMENTEN

BOEK HIER UW ARRANGEMENT

RESERVEREN

Reserveren kan van 2 tot 22 personen. Enkel formules zijn vanaf 6 personen.
Reserveren kan enkel telefonish: 03/665.15.35.

PRIJZEN

Flash & Smash

 

Mochten er nog verdere vragen zijn of zijn er dingen die je graag kwijt wilt, dan kun je dit uiteraard ook via emailadres info.flash.smash@gmail.com.

Parking: grote parking en niet betalend.