Glowgolf

Pak een liter pleziergehalte, doe hier een scheutje verbeelding bij en maak het af met een sipje jungle en je krijgt de perfecte combinatie van airbrush en minigolf. Bij Flash& Smash Ekeren waan je je in een magische wereld waarin banen, planten, holes en dieren samenkomen en jou zoals nooit tevoren uitdagen! Door onze blacklight omgeving lijkt alles tot leven te komen, terwijl jij met zo min mogelijk slagen het balletje in een van onze 18 holes probeert te ‘smashen’, samen met jouw groepje. Onthoud: de verliezer trakteert op een tournee general!

Meer info vind u op de website: https://flash-smash.be/Goolfy/

INFO ARRANGEMENTEN

Tijdens het spelen hoor je jouw score dus bij te houden (want neen, dat gaan wij niet doen voor je ;-). Dit gebeurt oftewel op een scoreblad dat je krijgt aan de kassa of natuurlijk met onze voor-jou-ontworpen Goolfy QR-code! Na elke slag, noteer je de aantal keren waarop je het flashy balletje in ‘the flashy hole’ hebt gekregen. Wij gaan er natuurlijk van uit dat dit eerlijk gedaan wordt, want anders zou het best eens kunnen dat jij, zoals boven aangegeven, de tournee general geeft. Ja ja, ook bij valsspelen.. Na afloop van dit rondje, tref je het denkbeeldige erepodium bij onze grote vriend King Kong. Uiteraard mag je een leuke selfie posten on the gram en vanzelfsprekend tag je ons hierin? Toch?

SPELREGLEMENT


Kinderfeestjes

Achter onderstaande knop vindt u onze toffe verjaardags-arrangementen onderverdeeld in 6 verschillende formules terug. Want of je nou iets te vieren hebt of niet; een potje minigolf is toch altijd een uurtje feest. Toch?

INFO KINDERFEESTJES

Indien u de keuze maakt voor een formule met bowling, kan u kiezen om te starten met de lunch of met bowling. Deze formule duur ongeveer 2,5 tot 3 uurtjes. Indien u een formule kiest zonder bowling mag u rekenen op 1,5 tot 2 uurtjes. (Minigolf wordt altijd als laatste geprogrammeerd met in de formule waarbij gekozen is met bowling)

Bowling wordt maximaal met 6 kinderen per baan gespeeld, dus vanaf er 7-12 kinderen aanwezig zijn, dan krijgen zij een tweede baan.
Vanaf nu mogen de begeleiders ook gratis mee in de minigolf.

Indien u de keuze maakt voor een formule met minigolf , kan u kiezen om te starten met de lunch of karaoke. Deze formule duur ongeveer 2,5 tot 3 uurtjes. Indien u een formule kiest zonder karaoke mag u rekenen op 1,5 tot 2 uurtjes. (Minigolf wordt altijd als laatste geprogrammeerd met in de formule waarbij gekozen is met bowling)

BOEK HIER UW ARRANGEMENT

Mochten er nog verdere vragen zijn of zijn er dingen die je graag kwijt wilt, dan kun je dit uiteraard ook via emailadres info.flash.smash@gmail.com.